1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. 2018 Apple iPad Pro, iPhone X'e benzeyebilir
2018 Apple iPad Pro, iPhone X'e benzeyebilir

2018 Apple iPad Pro, iPhone X'e benzeyebilir

2018 model Apple iPad Pro, iPhone X'in tasarımı ile gelebilir.

A+A-

KGI Menkul kıymetler analisti Ming-Chi Kuo, Ekim ayındaTrueDepth Kamera ve Face ID'nin 2018'de Apple iPad Pro'ya geleceğini söyledi. Bir sonraki ay Apple'ın iPad Pro'yu yeniden tasarlamayı planladığı, Apple iPhone X'in görünümüne benzeyen, daha ince çerçevelerle kenardan kenara ekran yapmayı planladığını iddia etti. Bu aynı zamanda, "çentik" özelliğinin iPad Pro'nun bir parçası olacağı anlamına geliyor. 

Açıkça görülüyor ki, piyasaya sürülen iOS 11.3 beta sürümünde keşfedilen bazı kodlar, yayınlanmayan "modern iPad" e bir referans oluşturuyor. Şimdi uygun içerik olmadan, bu hiçbir şey ifade etmeyebilir ancak, geçen yıl, ortaya çıkmadan önce Apple, iPhone X’i "modern iPhone" olarak adlandırmıştı. Bildirildiğine göre, "modern" sıfatının kullanılması Apple'da iPhone 8 serisinden sonra gelen, iPhone X gibi (Touch ID'ye karşı Face ID içeren) bir donanım olarak kullanılmaktadır. 

Yeni Apple iPad Pro'nun ne zaman piyasaya çıkacağını bilmesek de, Haziran ayında WWDC'de (Apple iPhone SE 2 ile birlikte) tanıtılacağı ya da Eylül ayında 2018 iPhone modellerinin açıklanması sırasında duyurulabileceği söyleniyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.