1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. 3 bütçe dostu Nokia modeli daha Android 10 güncellemesi aldı
3 bütçe dostu Nokia modeli daha Android 10 güncellemesi aldı

3 bütçe dostu Nokia modeli daha Android 10 güncellemesi aldı

HMD Global piyasadaki telefonlarını Android 10’a yükseltmeye devam ediyor. Bütçe dostu 3 Nokia modeli için daha Android 10 güncellemesi yayınlandı.

A+A-

Bir zamanlar cep telefonu pazarının tartışmasız lideri olan Nokia, akıllı telefonlara geçiş dönemine ayak uyduramamıştı. Hayli zor günler geçiren Finli teknoloji devi bir ara iflasın kıyısına kadar gelmiş lakin Microsoft’un uzattığı yardım eli ile bir süre daha faaliyetlerine devam etmişti.

Microsoft çatısı altında da aradığını bulamayan Nokia’nın bir sonraki durağı HMD Global oldu. HMD Global çatısı altında adeta küllerinden doğan Nokia hızlı bir toparlanma sürecine girdi ve satışa sunduğu bütçe dostu modelleriyle geniş müşteri kitlelerine ulaşmayı başardı.

3 bütçe dostu Nokia modeli daha Android 10 güncellemesi aldı

Elbette HMD Global’in bu kadar kısa süre içerisinde müşteri kitlesini genişletmesinin tek nedeni uygun fiyatları değildi. Finli üretici satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da kullanıcılarına olan desteği sürdürdü.

Ucuz pahalı ayrımı yapmadan tüm modelleri için Android 10 güncellemesini vermeye çalışan Finli üretici geçtiğimiz gün bütçe dostu 3 modeli için de müjdeli haber iverdi.

HMD Global’in yetkili isimlerinden biri olan Juho Sarvikas, 26 Nisan’a kadar Nokia 2.3, 3.2 ve 4.2 modelleri için Android 10 güncellemesinin yayınlanacağını açıkladı.

Bu telefonlar için güncellemenin başlangıç tarihi ise 24 Nisan. Yani 3 gün içerisinde global pazardaki bahse konu 3 Nokia modeli de Android 10 güncellemesi almış olacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.