1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. 3 yaşındaki çocuk iPad’i 2067 yılına kadar kilitledi!
3 yaşındaki çocuk iPad’i 2067 yılına kadar kilitledi!

3 yaşındaki çocuk iPad’i 2067 yılına kadar kilitledi!

Gazeteci Evan Osnos'un 3 yaşındaki çocuğu, tabletin şifresini defalarca yanlış girince tablet 2067 yılına kadar kilitlendi.

A+A-

Apple marka cihazlarda şifreleri defalarca yanlış girmek, cihazın belli bir süre için deneme yapmayı engellemesi ile sonuçlanıyor. Gazeteci Evan Osnos'un 3 yaşındaki çocuğu, hatalı şifre girmek konusunda epey ısrarcı davranınca, iPad’inin 48,5 yıllığına kilitlemesine sebep oldu.

3 yaşındaki çocuk iPad’i 2067 yılına kadar kilitledi!

ABD'de ilginç bir olay yaşandı. Gazeteci Evan Osnos'un 3 yaşındaki çocuğu iPad'e defalarca yanlış şifre girme sonucu babasının iPad ’ini 48,5 yıllığına kullanılamaz hale getirdi. iPad'e yeni şifre girebilmek için 2067 yılına kadar beklemeleri gerekiyor.

Osnos, iPad cihazının kilitlenmesi üzerine; “Sahte gibi gözüküyor ama ne yazık ki iPad’imiz, 3 yaşındaki çocuğumuzun defalarca şifreyi çözmeye çalışması sonucu böyle gözüküyor. Fikri olan?” diye yazarak Twitter üzerindeki takipçilerinden destek bekledi. Takipçilerinden konu hakkında tavsiye alan Osnos, cihazın şifresini yeniden girmek için 25,536,442 dakika daha beklemek zorunda kaldığını dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.