1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. 4 farklı iPhone 12 modeli ortaya çıktı tasarımlar kesinleşti!
4 farklı iPhone 12 modeli ortaya çıktı tasarımlar kesinleşti!

4 farklı iPhone 12 modeli ortaya çıktı tasarımlar kesinleşti!

Apple’ın bu yılın son çeyreğinde satışa sunacağı 4 farklı iPhone 12 modeli ortaya çıktı. İşte yeni nesil iPhone modelleri.

A+A-

Bilindiği üzere Apple bu yılın sonlarına doğru 4 yeni iPhone modeli tanıtacak. Koronavirüs salgını nedeniyle Apple’ın yeni iPhone modellerini biraz gecikmeli olarak Ekim ya da Kasım ayı gibi satışa sunması bekleniyor. Muhtemelen iPhone 12 modellerinin Türkiye’ye gelişi de 2021 yılını bulacaktır.

4 farklı iPhone 12 modeli ortaya çıktı tasarımlar kesinleşti!

Şimdiye kadar iPhone 12 modelleri hakkında pek çok detay sızdırılmıştı. Son olarak sızdırılan CAD şemalarıyla birlikte iPhone 12 modellerinin tasarımları da kesinleşmiş oldu.

Dilerseniz telefonların tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Burada karışıklık olmaması açısından ilk modelin iPhone SE olduğunu belirtelim. Dolayısıyla yeni nesil iPhone modellerinde tek kameralı bir model bulunmayacak. Ekran boyutu tarafında farklılık gösteren 2 farklı iPhone 12 modeli gelecek. iPhone 11 Pro ve Pro Max’ın halefi olarak da iPhone 12 Pro ve Pro Max modelleri tanıtılacak.

Bu modellerde 3 ana kameranın yanı sıra 3 boyutlu bir ToF kamerası da yer alacak. Söylentilere göre 2021’de çıkacak olan Apple Glasses da yalnızca iPhone 12 Pro ve Pro Max modelleri tarafından desteklenecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.