1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. 5G destekli Honor X10 geliyor!
5G destekli Honor X10 geliyor!

5G destekli Honor X10 geliyor!

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor 5G destekli yeni modeli X10 için tarih verdi. İşte Honor X10 özellikleri.

A+A-

Huawei’nin yan kuruluşu Honor 5G destekli model sayısını arttırmaya devam ediyor. Hem Çin’de hem de Avrupa’da hayli geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran Honor’ın en büyük eksiği ise telefonlarına Google servislerini koyamıyor olması.

Ülkemizde de uygun fiyatlı modelleri sayesinde geniş kitlelere erişen Honor’ın Google sorununu çözmesi halinde müşteri portföyünü daha da genişleteceğine şüphe yok. Keza Honor bu sayede Xiaomi ve realme gibi şirketlerin de önüne geçecektir.

Şimdi Xiaomi düşünsün! 5G destekli Honor X10 geliyor!

5G destekli ve uygun fiyatlı modellerine bir yenisini daha eklemeyi planlayan Çinli üretici bu bağlamda ilk somut adımları attı. Honor X10 modeli geçtiğimiz gün TENAA onayını aldı. Bu onayın hemen akabinde Honor’dan yapılan paylaşımda da X10’un 20 Mayıs’ta görücüye çıkacağı belirtildi.

TENAA’da yer alan bilgilere göre Honor X10 modeli gücünü Kirin 820 yonga setinden alacak. Full HD+ çözünürlükte 6.63 inçlik ekranla gelecek olan telefonda 16MP’lik selfie kamerası yer alacak.

Honor X10’un arka tarafında 40MP’lik SonyIMX600y’nin öncülük ettiği 4’lü ana kamera modülü yer alacak. Bu modülde 8MP’lik ultra geniş açı, 2MP makro ve 2MP derinlik kamerası bulunacak.

4200 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir batarya ile gelen telefonda 22.5W’lık hızlı şarj özelliği de mevcut olacak.

5G destekli telefonun diğer özellikleri ise muhtemelen 20 Mayıs’ta ortaya çıkacaktır. Lakin genel özelliklerin ve tasarımın beklentileri karşıladığını söylemek mümkün.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.