1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. ABD’li oyuncu Keanu Reeves, Xbox sunumunda yeni oyunu gölgede bıraktı
ABD’li oyuncu Keanu Reeves, Xbox sunumunda yeni oyunu gölgede bıraktı

ABD’li oyuncu Keanu Reeves, Xbox sunumunda yeni oyunu gölgede bıraktı

Microsoft, uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni nesil Xbox konsolunu Pazar günü ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen bir sunumla tanıttı.

A+A-

Microsoft, uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni nesil Xbox konsolunu Pazar günü ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen bir sunumla tanıttı.

Şimdilik ‘Scarlett’ olarak bilinen ve önümüzdeki yıl nisan ayında görücüye çıkması beklenen projenin detaylarını Xbox’ın patronu Phil Spencer açıkladı. Ancak ABD’li oyuncu Keanu Reeves adeta ‘şovun yıldızı’ oldu. Duman ve ışık gösterisiyle sahneye çıkan oyuncu, konuklar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

​Video oyunu tutkunları tarafından merakla beklenen distopik ‘Cyberpunk 2077’de Mr. Fusion adlı karakteri seslendireceği açıklanan Reeves, oyunla ilgili “Şunu söyleyeyim; burada olmak, geleceğin sokaklarında yürümek gerçekten nefes kesici olacak” dedi.

Bu sırada heyecanlı bir hayranın “Sen nefes kesicisin” demesi üzerine Keanu Reeves, iltifatı iade ederek “Asıl sen nefes kesicisin. Hepiniz öylesiniz” karşılığını verdi.

​Diyalog bir anda sosyal medyanın da gündemine oturdu. Pek çok kullanıcı Reeves’in samimi tutumunu alkışlarken, bazıları Reeves’in karakteriyle romantik bir ilişki yaşanıp yaşanamayacağını sordu. Ünlü oyuncunun varlığı ‘işin cabası’ olarak değerlendirilirken, bazı kullanıcılar ise ‘oyunda yaşamak istediklerini’ bile söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.