1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Ağrı'yı kayyumla gayet güzel bir yere getirdik"
"Ağrı'yı kayyumla gayet güzel bir yere getirdik"

"Ağrı'yı kayyumla gayet güzel bir yere getirdik"

Ağrı'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ağrı'yı kayyumla gayet güzel bir yere getirdik, şimdi daha da iyi bir noktaya taşıyacağız" ifadesini kullandı.

A+A-

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

— Ağrı'nın derdi bizim derdimizdir. Ağrı'nın başı ağrırsa bizim kalbimiz ağrır. Ağrı'yı kayyumla gayet güzel bir yere getirdik, şimdi daha da iyi bir noktaya taşıyacağız.

— Ağrı'da 12 katrilyonluk yatırım yaptık Bay Kemal. Burada ne oluyor ne bitiyor haberin var mı? İmar barışıyla 18 bin Ağrılı kardeşimizin mülkiyet sıkıntısını çözdük.

​- Yol medeniyettir, su medeniyettir. Ne bundan CHP, ne HDP anlar. Bunların böyle bir derdi yok. Bunlar sadece çukur açar. Biz size efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Bunlar benim milletimin refahına, huzuruna düşman.

— Ağrı'ya iki baraj ve bir gölet daha inşa ediyoruz. Ağrı'ya doğalgaz geldi mi? Niye? Artık kömürden, o kirlilik, o hava kirliliği yetti. Onun için Erdoğan buna dayanamaz. Doğalgazı buraya da getirdik. Şu anda 81 vilayetimizde doğalgaz var. İnşallah önümüzdeki dönemde Ağrı'ya daha büyük hizmetler getireceğiz.

— Buradan tüm tekstilcilerimize mesajım var. Onları gözden çıkarmak bir yana, özellikle Ağrı gibi yoğun istihdama ihtiyaç duyduğumuz yerlerde teşvik vermeye devam edeceğiz. Uluslararası bir marka, Nike buraya geliyor, fabrika kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak.

— Her kim birliğimize saldırıyorsa bilin ki hedefi bizlerin ve evlatlarımızın geleceğini karartmaktır. HDP İstiklal Marşımızın düşmanıdır, bayrağımızın düşmanıdır. Toplantılarında 1 tane Türk bayrağı göremezsiniz. Onun için 31 Mart'ta bunlara gereken dersi vermemiz lazım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.