1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Apple haber abonelik hizmeti sunacak!
Apple haber abonelik hizmeti sunacak!

Apple haber abonelik hizmeti sunacak!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın, haber abonelik hizmetini süreceği tarih ile ilgili yeni bir iddia geldi.

A+A-

Buzzfeed News, ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın, haber abonelik hizmetini 25 Mart’ta sunmaya hazırlandığını öne sürdü. Buzzfeed News, konuyla ilgili kaynakların verdiği bilgilere dayandırdığı haberinde, Apple’ın haber abonelik hizmetinin yanında, Nisan ayı ortasında yayınlanması planlanan video izleme hizmeti ile ilgili bir bilgi olmadığını belirtti. 

Apple haber abonelik hizmeti sunacak!
  

Habere göre Apple, önde gelen yayıncılar arasında muhalefet olarak görülmesi nedeniyle, haber abonelik hizmeti tarihini “hafif" değişebilecek. 

The Wall Street Journal’da yer alan bir haberde ise Apple’ın, kullanıcıya ayda 10 dolar dolayında maliyeti olması beklenen söz konusu hizmetten yüzde 50 gelir elde etmeyi hedeflediği belirtilirken, katılımcı yayıncılardan limitsiz makaleler yayınlanacağı vurgulandı.

Bu iddialar ne kadar doğrudur bilmiyoruz ancak Apple markasının her geçen gün kan kaybettiği bir gerçek. Gelirlerini artırmak adına attığı adımlar maalesef marka için pek iyi sonuçlanmadı ve en son model iPhone modelleri beklentinin altında satış gerçekleştirdi. Anlaşılan Apple bu kaybı başka yerlerden çıkarmak adına bazı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.