1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Apple iOS 14 ile kullanıcılara daha fazla özgürlük vaat ediyor
Apple iOS 14 ile kullanıcılara daha fazla özgürlük vaat ediyor

Apple iOS 14 ile kullanıcılara daha fazla özgürlük vaat ediyor

Apple önümüzdeki dönemde kullanıma sunacağı iOS 14 ile kullanıcılarına daha fazla özgürlük vaat edecek. İşte konu hakkındaki detaylar.

A+A-

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan AppleiOS 14 ile köklü değişikliklere imza atabilir.

Bilindiği üzere Apple’ın akıllı telefon pazarındaki en önemli silahlarından birisi de iOS. iPhone modelleri ile tam uyumlu çalışan bu işletim sistemi, Apple’ın daha düşük teknik donanımlarla rakiplerine meydan okumasına zemin hazırlıyor.

Apple iOS 14 ile kullanıcılara daha fazla özgürlük vaat ediyor

Elbette iOS’in iyi yanları olduğu gibi kullanıcıları sınırladığı kötü yanları da bulunuyor. Özellikle Android’ten iOS’e geçenler, Apple’ın bu sınırlayıcı zihniyetine alışmakta zorluk çekiyorlar.

Lakin sızdırılan son bilgilere göre Apple iOS 14 ile birlikte kullanıcılarına daha çok özgürlük vaat edecek. Elbette daha çok özgürlükten kastımız, Android’te olduğu gibi telefonunuza istediğiniz uygulamayı indirip, kurabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Apple sadece varsayılan uygulamaları kullanıcıların seçmesine izin verecek. Yani iOS 14’te mevcut varsayılan uygulamalardan hangilerinin telefonunuzda olacağına siz karar verebileceksiniz.

Malum şimdiye kadar Apple bu hususta kullanıcılara söz hakkı vermemişti. Dolayısıyla bu bile iOS kullanıcıları için önemli bir gelişme.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.