1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Apple şimdi de uygun fiyatlı AirPods tanıtacak!
Apple şimdi de uygun fiyatlı AirPods tanıtacak!

Apple şimdi de uygun fiyatlı AirPods tanıtacak!

Apple uygun fiyatlı iPhone modelinin ardından şimdi de bütçe dostu AirPods modeli için harekete geçti. İşte konu hakkındaki detaylar.

A+A-

Apple geçtiğimiz günlerde uygun fiyatlı iPhone modelini sessiz sedasız satışa sunmuştu. iPhone SE ismiyle satışa çıkan model ABD'de 399 dolar, ülkemizde ise 5299 TL'lik etikete sahipti.

iPhone SE Avrupa ve Amerika'da ciddi anlamda uygun bir etikete sahip olsa da ülkemizde beklenen etiketin üzerinde bir fiyata sahipti. Dolayısıyla iPhone SE modelinin bizler için çok da uygun bir fiyata sahip olduğu söylenemez.

Cupertino merkezli şirkete yakın bazı kaynaklar, Apple'ın uygun fiyatlı ürün politikasını bir süre daha devam ettireceğini iddia ediyor.

Apple uygun fiyatlı iPhone modelinin ardından şimdi de bütçe dostu bir AirPods modeli satışa sunacakmış.

Sızdırılan raporlara göre Apple yeni AirPods modeli için 129 dolarlık bir etiket belirlemiş. Muhtemelen uygun fiyatlı bu AirPods modeli 2. nesil AirPods'a benzer tasarımla gelecektir.

Şimdilik kulaklığın özellikleri hakkında net bir bilgi yok. Lakin genel kanı 2. nesil AirPods tasarımının aktif gürültü engelleme özelliği ile donatılmış halinin ucuz bir fiyata satılabileceği yönünde.

Muhtemelen uygun fiyatlı AirPods tanıtıldıktan sonra Apple hali hazırda satışta olan 2. nesil AirPods'u sitesinden kaldıracaktır. Aynı iPhone SE çıkışından sonra iPhone 8 modeline yaptığı gibi.

Öte yandan uygun fiyatlı bu AirPods'un Türkiye fiyatı hakkında da bir iki tahminde bulunmak mümkün. Malum Apple Türkiye ürünleri genelde 10 ile çarparak ülkemize getiriyor. Dolayısıyla uygun fiyata satılacak olan yeni AirPods'ta Türkiye'de 1000 TL ile 1300 TL arasında bir etikete sahip olacaktır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.