1. HABERLER

  2. ULAŞTIRMA

  3. Atatürk Havalimanı’nda UBER'e ve yolcusuna saldırı
Atatürk Havalimanı’nda UBER'e ve yolcusuna saldırı

Atatürk Havalimanı’nda UBER'e ve yolcusuna saldırı

"UBER - Sarı taksi" kavgasında yeni bir olay daha yaşandı. Atatürk Havalimanı'ndan yolcu alan bir UBER sürücüsü, 2 kişinin tekmeli yumruklu saldırısına uğradı.

A+A-

Atatürk Havalimanı'nda dün saat 12.00 sıralarında bir yolcu, UBER uygulamasından araç çağırdı. Kısa bir süre sonra havalimanına gelen sürücü yolcuyu aracına aldı. Ardından sürücü yoluna devam etmek istedi ancak bu sırada henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişi, aracın önünü kesti.

2 saldırgan UBER aracına binmeye çalışan yolcuya bağırarak inmesini istedi. UBER sürücüsünün tepki göstermesi sonucunda da aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sürücü kapıyı kapatarak uzaklaşmaya çalıştı. Ancak saldırganlar yumruk ve tekmelerle araca saldırarak zarar verdi. Hızla uzaklaşan sürücünün peşinden koşan saldırganlar bir süre sonra durdu. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yolcuyu indirmeye çalışıp, araca saldırdılar

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, UBER aracı havalimanına gelerek yolcuyu araca alıyor. Yolcunun araca bindiğini gören 2 saldırgan ise araca girmeye çalışıyor. Yolcuya bağırarak inmesini söyleyen saldırganlara sürücü tepki gösteriyor. Bunun üzerine saldırganlarla sürücü arasında tartışma çıkıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine sürücü aracıyla uzaklaşmaya çalışıyor. O esnada saldırganlar araca yumruk ve tekme atıyor. Sürücü hızla uzaklaşırken, saldırganlar bir süre aracın peşinden koşuyor.

dbiot3dw0ae7fhb.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.