1. HABERLER

  2. EKONOMİ-FİNANS

  3. Bakan Dönmez açıkladı: Trakya'da doğalgaz bulundu
Bakan Dönmez açıkladı: Trakya'da doğalgaz bulundu

Bakan Dönmez açıkladı: Trakya'da doğalgaz bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Trakya bölgesinde doğalgaz bulunduğunu açıkladı. "İstanbul Batı Çeltik ve Tekirdağ Kapaklı Sahalarında doğalgaz keşfedildi" diyen Dönmez, pazartesi günü sahayı incelemeye gideceklerini bildirdi.

A+A-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Trakya çevresinde doğalgaz bulunduğunu açıkladı.

TRT Haber'e konuşan Dönmez "İstanbul Batı Çeltik ve Tekirdağ Kapaklı sahalarında doğalgaz keşfedildi. Pazartesi günü sahayı incelemeye gideceğiz" dedi.

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında indirim olup olmayacağına ilişkin konuşan Dönmez, "Bugünden bir şey söylemek zor. Şundan vatandaşlarımız emin olsun maliyetlerdeki iyileştirmeler, azalmalar anında faturalara yansıtılacak. Yılbaşında petrol ve kur fiyatlarındaki düşüşlere paralel maliyet düşüşleri yaşandığından dolayı elektrik ve doğalgazda indirim yapılmış oldu. İlerleyen dönemlerde de maliyet düşüşleri olursa fiyatlara yansıyacaktır" dedi.

'2 BİN 400 MADEN İŞÇİSİNİN KADRO İŞLEMLERİ TAMAMLANACAK'

Bakan Dönmez, 7 maden sahasının devriyle birlikte kömür üretiminde artış yaşanacağını söyledi. Bir ay içinde 2400 işçinin kadro işlemlerinin tamamlanacağını belirten Dönmez, Türkiye Talkömürü Kurumu'nun mart ayında kurayla işçi alımı yapacağını bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.