1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Binali Yıldırım'a iki harfli Twitter hesabı!
Binali Yıldırım'a iki harfli Twitter hesabı!

Binali Yıldırım'a iki harfli Twitter hesabı!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a ait şahsi Twitter hesabı açıldı. Açılan yeni Twitter hesabının iki harften oluşması ve 'mavi tik'li olması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a iki harfli yeni twitter hesabı açıldı.

DÜNYADA  SAYILI KİŞİ VE KURUMDA VAR

Fakat bu hesabın bir özelliği İki harfli olması. Yıldırım'ın yeni hesabı sadece B ve Y harflerinden oluşuyor. İki harfli hesaplar dünyada sayılı kişi ve kurumda var.

TAKİPÇİ SAYISI HIZLA YÜKSELİYOR

Henüz hiç tweet atılmayan hesapta takipçi sayısı hızla yükseliyor.

Hesabın 'mavi tik'li olması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

MAVİ TIK NEDİR, NASIL ALINIR?

Instagram’da bulunan mavi tik onaylı hesap anlamına gelmektedir. Mavi tik otomatik olarak Instagram tarafından veriliyordu ancak çok fazla fake hesap oluşması ve fake hesapların orijinal hesaplardan fazla takip edilmesiyle birlikte Facebook’da olduğu gibi Instagram’da da onaylı hesap talebinde bulunma özelliği tüm dünyada aktif hale geliyor. Onaylı hesap şuanda sadece tanınmış kişilerin kullandığı bir özellik ve herkes kullanamıyor. Hesabı taklit edilmeye çok açık ünlü kişilerin veya mağdur olabilme ihtimali çok yüksek olan hesaplar onaylı hesaba dönüşebiliyor.

Türkiye’den onaylı hesap almak mümkün mü?

Şu anda sadece tanınmış kişilerin ve markaların doğrulanmış hesapları bulunuyor ve mavi tik talep etmek veya satın almak mümkün değil talepte bulunma özelliği şuan sadece ama sadece Avustralya’da aktif. Türkiye’de mavi tik talebi bu yılın sonuna kadar Türkiye’de aktif olması bekleniyor.

Türkiye’de onaylı hesap almak mevcut koşullarda oldukça zor olsa da imkansız değil. Onaylı hesap sahibi olmak ünlü kişilerin alması çok kolay olsa da küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin alması oldukça zor gibi görünüyor. Mevcut durumda hesabını onaylatmak için Instagram’ın yapay zekasını yenmeniz gerekecek. Peki bunu nasıl başarabilirsiniz?

Instagram hesabınızı özellikle facebook ve diğer sosyal medya hesaplarınız ile bağlayın.

-Sosyal medya hesaplanızdan Instagram hesabınızı paylaşın.

-Web sitenizden diğer sosyal medya hesaplanıza ve Instagram hesabınıza link verin.

-Takipçi satın almayın, takipçilerinizi organik olarak arttırmayı deneyin.

-Instagram hesabınızda aktif olun.

-Son olarak onaylı hesap sahibi olabilmek için uğraşacak vaktiniz yoksa ve profesyonel yardım almak istiyorsanız sosyal medya ajansları ile anlaşmak işinizi kolaylaştıracaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.