1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. BTK Başkanı: Steve Wozniak olmasaydı Apple olmazdı!
BTK Başkanı: Steve Wozniak olmasaydı Apple olmazdı!

BTK Başkanı: Steve Wozniak olmasaydı Apple olmazdı!

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, Steve Wozniak olmasaydı Apple olmazdı dedi.

A+A-

Apple'ın kurucusu genellikle Steve Jobs olarak bilinse de, Cupertino merkezli firma Steve Wozniak ve Steve Jobs ile kurulmuştu. Steve Wozniak'ın fikirlerini çok güzel pazarlayan Steve Jobs, şüphesiz ki Apple'ın bugünlere gelmesinde büyük rol üstlendi.

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, bir konuşmasında; Steve Wozniak olmasaydı Apple'ın olmayacağının altınız çizdi.

BTK Başkanı; "Tek başınıza sadece bir noktaya kadar gelebiliyorsunuz. Ancak bir noktadan sonra takımınız olmalı. Steve Wozniak olmadan Steve Jobs ve Apple olmazdı. Sergey Brin olmadan Larry Page ve Google ortaya çıkmazdı." ifadelerini kullandı.

Sayan sözlerine; "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılı olan 2023 hedeflerine ve 2023'ün büyük Türkiye'sine ulaşmak, birbirimizi anlamakla, birbirimizi desteklemekle ve bunu koordineli bir şekilde yapılmakla mümkün. Bunu da yenilikçi inanıyorum ki fikir sahibi gençler sağlayacaktır. Dijital girişimcilik günümüzün en geçerli iş modellerinden biri olacak. Aplikasyon fikirleriyle yarışmaya katılan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." şeklinde devam etti.

Ömer Fatih Sayan sözlerinde çok haklı diyebiliriz. Çünkü Apple'ın bu denli sağlam yapı taşları üzerine kurulmasındaki en büyük rolü Steve Wozniak üstlenmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.