1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Call of Duty Vietnam geliyor!
Call of Duty Vietnam geliyor!

Call of Duty Vietnam geliyor!

Yeni Call of Duty oyunu hakkındaki bilgiler netleşmeye başladı. Görünüşe göre serinin yeni oyunu Call of Duty Vietnam olacak

A+A-

Oyun sektörünün lokomotiflerinden biri olan Call of Duty, geçtiğimiz yıl Modern Warfare ile oyun severlerin karşısına çıkmıştı. 2019'da da en çok satanlar listesinde zirveden inmeyen CoD şimdi gözünü 2020'ye dikti.

Peki 2020'de gelecek olan Call of Duty oyununun konusu ne olacak. Hatırlanacağı üzere 2018'de gelen oyunda 2. Dünya Savaşı yıllarına dönmüştü. 2019'da Modern Warfare'ın reboot versiyonuyla karşılaştık. Peki bizleri bu yıl ne bekliyor?

Call of Duty Vietnam geliyor! Bekle bizi soğuk savaş!

Sızdırılan bilgilere göre bu yıl raflardaki yerini alacak olan CoD oyunu Vietnam olacak. Call of Duty Vietnam soğuk savaş yıllarında geçecek.

Oyun dolaylı olarak Black Ops serisiyle bağlantılı olacak. Fakat senaryo tarafında direkt olarak bir bağlantı söz konusu olmayacak. 

Şimdilik yeni CoD oyunu hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Sadece oyununun isminin Vietnam olacağını ve soğuk savaş yıllarında geçeceğini biliyoruz. 

Normalde Call of Duty serisinin yeni oyunu her yılın son çeyreğinde yayınlanıyordu. Fakat malum koronavirüs sürecinden ötürü bu yıl oyun çıkışlarında bir gecikme söz konusu olabilir. 

Malum şu anda Avrupa'da ve Amerika'da oyun stüdyolarının pek çoğu kapanmış durumda. Hayatın ne zaman normal rutinine döneceği ise tam bir soru işareti. Dolayısıyla son çeyrekte çıkması beklenen yapımların da yıl başına sarkması kuvvetle muhtemel görünüyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.