1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'li Bekaroğlu: Meydan okuyoruz, hadi sıkıysa çalsınlar
CHP'li Bekaroğlu: Meydan okuyoruz, hadi sıkıysa çalsınlar

CHP'li Bekaroğlu: Meydan okuyoruz, hadi sıkıysa çalsınlar

CHP'li Bekaroğlu, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin olarak, "1 saat içinde bütün Türkiye öğrenecek. Meydan okuyoruz, hadi sıkıysa çalsınlar, sıkıysa o gün seçimin sonucunu ilan etmesinler" dedi.

A+A-

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin Meclis’te basın toplantısı düzenledi. 

Bekaroğlu, YSK'nın seçimin iptaline ve yenilenmesine karar vermesini eleştirerek '6 Mayıs'ta YSK eliyle demokrasiye ve sandığa darbe yapıldığını' söyledi. Hiç kimsenin, iptal gerekçesini anlayamadığını savunan Bekaroğlu, YSK'nın, 16 milyon insan adına yaptığı seçimi kimseye anlatamadan iptal ettiğini ileri sürdü.

Demokrasiye inandıklarının altını çizen Bekaroğlu, “Daha evvel bir sandıkta bir resmi görevli, 2-3 gözlemcimiz, müşahidimiz vardı. Şimdi yine 1 resmi görevli ama 10 müşahit olacak. Her şey açık, şeffaf şekilde yapılacak ve sonuçları 1 saat içinde bütün Türkiye öğrenecek. Meydan okuyoruz, hadi sıkıysa çalsınlar, sıkıysa o gün seçimin sonucunu ilan etmesinler” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.