1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'li belediye başkanları 19 Mayıs için kamera karşısında Gençliğe Hitabe'yi okudu
CHP'li belediye başkanları 19 Mayıs için kamera karşısında Gençliğe Hitabe'yi okudu

CHP'li belediye başkanları 19 Mayıs için kamera karşısında Gençliğe Hitabe'yi okudu

Türkiye’nin farklı kentlerini yöneten CHP’li belediye başkanları, ‘Yüzyılın Rotası’ projesi için kameraların karşısında geçip Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu.

A+A-

CHP'li Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer, Yılmaz Büyükerşen, Özlem Çerçioğlu ve Zeydan Karalar’ın da aralarında bulunduğu 22 belediye başkanı, “Yüzyılın Rotası” projesi için kamera karşısına geçerek Gençliğe Hitabe'yi okudu.

T24’ün haberine göre CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı öncülüğünde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi iş birliğinde hazırlanan #YüzyılınRotası Dijital Kutlama Programı, Bandırma Vapuru’nun tarihi yolculuğunu harita üzerinde gerçek zamanlı açılan videolarla anlatıyor.

Etkinlik kapsamında Türkiye’nin farklı kentlerini yöneten belediye başkanları hep beraber kamera karşısına geçerek 19 Mayıs 1919’un 101. yıl dönümüne özel bir video hazırladı.

Başkanların Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuduğu özel video, 19 Mayıs’ta Yüzyılın Rotası internet sitesinde yayınlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.