1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Denize nasıl döktüğümüzü ırkçı kafalar iyi bilir"
"Denize nasıl döktüğümüzü ırkçı kafalar iyi bilir"

"Denize nasıl döktüğümüzü ırkçı kafalar iyi bilir"

Avrupa Parlamentosu'nda, Yunan parlamenter Ioannis Lagos'un Türk bayrağını yırtmasına sert tepki gösteren Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir dedi.

A+A-

Bakan Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa’nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Avrupa, İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli" ifadelerini kullandı.

​'AP’nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz'

Çavuşoğlu, "Bayrağımız her yerde şerefle dalgalanmaya devam edecek! AP’nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz" diye ekledi.

Ne olmuştu?

Brüksel'de düzenlenen AP Genel Kurulu’nun "Yunan Adalarında İnsani Durum" başlıklı oturumunda Yunanistan'ın Altın Şafak Partisinin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Ioannis Lagos, .Bir tarafta da Türkiye var, her istediğini yapabiliyor. Ülkemize akın akın göçmen geliyor. İşte bu Türk bayrağı, bununla ne yapılır, yırtıp atılır. Artık buna bir son vermeliyiz" diyerek kağıttan yapılmış Türk bayrağını yırtmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.