1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Dünyanın en zengin ikinci kişisi hangi telefonu kullanıyor?
Dünyanın en zengin ikinci kişisi hangi telefonu kullanıyor?

Dünyanın en zengin ikinci kişisi hangi telefonu kullanıyor?

Dünyanın en zengin ikinci kişisinin hangi telefonu kullandığını merak ediyor musunuz?

A+A-

Dünyanın en zengin ikinci kişisi olarak bilinen efsanevi yatırımcı Warren Buffett, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Warren Buffett, Apple CEO'su Tim Cook'un tüm ısrarlarına rağmen tercihini iPhone'dan yana kullanmadığını dile getirdi.

W. Buffett verdiği röportajda; Apple için iPhone pazarı doygunluğuna erişmediğini söylüyor. Hatta Buffett konuyla ilgili; "iPhone aldığım gün bu iş bitmiştir" diyerek şaka yapmayı da ihmal etmiyor.

Dudak uçuklatan servete sahip olan W. Buffett, Tim Cook'un her yıl Noel kartı gönderdiğini ve bu kartta "‘Bu yıl sana iPhone satacağım" notunu eklediğini belirtiyor.

Ancak ortada şöyle bir çelişki var. W. Buffett Apple’ın en büyük beşinci hissedarı konumunda yer alıyor. Buffett'in iPhone kullanmamasının sembolik olduğu düşünülüyor.

Peki, dünyanın en zengin ikinci kişisi W. Buffett hangi telefonu kullanıyor? Açıklamalara göre; Buffett hala eski model kapaklı Samsung marka telefon kullanıyor. Ancak bu telefonun modeli bilinmiyor. Muhtemelen bu telefon Android işletim sistemine bile sahip olmayan bir model.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.