1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan: Marjinalleri, sapkınları, ezan-bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler
Erdoğan: Marjinalleri, sapkınları, ezan-bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler

Erdoğan: Marjinalleri, sapkınları, ezan-bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Yenimahalle'de düzenlenen mitingde konuşuyor.

A+A-

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

— 17 yıldır olduğu gibi yine size mahcup olmayacağız. 31 Mart'ta Yenimahalle'nin hasretine artık son vermemiz gerekiyor. 31 Mart'ta ilçemizi gönül belediyeciliğine kavuşturmamız lazım.

— Geçmişi başarılarla dolu, liyakatlı, tecrübeli bir arkadaşımızı aday gösterdik Yenimahalle'de. Veysel Tiryaki kardeşimizi sizler zaten yakından tanıyorsunuz. 3 dönem Altındağ'da belediye başkanlığı yaptı. Ne demek 3 dönem, 15 yıl. Şunu unutmayın, eser müessiriyle değerlidir. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.

— 3 dönem kuralı sebebiyle, 4 dönem Veysel kardeşimizi aday yapmadık. Dedik ki, şimdi artık bir yer değişikliğine gitmemiz lazım. Onun için de en uygun yer Yenimahalle dedik. Bu dönem Yenimahalle'ye Veysel Tiryaki kardeşimizi aday yaptık. Tecrübeyse tecrübe, gençliksek gençlik. Yürüyemeyen, ayakta duramayan adaylarla bu iş olmaz.

— Altındağ'daki vizyonu 31 Mart'tan itibaren Yenimahalle'ye taşıyacağız.

— Büyükşehir Mehmet Özhaseki'yi anlatmaya gerek görmüyorum. Özhaseki belediyecilikte sembol bir isim. Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak çukurların, kanalların açıldığı Doğu'da büyük mücadele verdi. Ankara'ya tecrübe yakışır. Yenimahalle'ye vizyon yakışır.

— Tencere yuvarlanır, kapağını bulurmuş. Bay Kemal de büyükşehirde tam kendisi gibi birini buldu. 9 yılda 9 seçim kaybeden CHP Genel Başkanı, Ankara Büyükşehire kendisi gibi sürekli kaybeden birini aday yaptı.

— Nabza göre şerbet veren, Doğu'da bölücü, Batı'da Atatürkçü, Ankara'da ülkücü olan, her şekle giren bir bukalemun ittifakı oluşturdular.

— Seçim öncesi CHP kapısından ayrılmayan, sonra istifa edip alengirli işlere bulaşan zatı 'işte adayımız' diye yine Ankara'ya dayattılar. Sadece bununla da kalmadılar, bölücü örgütün siyasi uzantılarını da kollarının altına aldılar. Marjinalleri, sapkınları, ezan-bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler.

— Bugüne kadar Ankara'yı biz yönettik. Diyoruz ki, devam inşallah.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.