1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Galaxy S10 yerine Galaxy X geliyor!
Galaxy S10 yerine Galaxy X geliyor!

Galaxy S10 yerine Galaxy X geliyor!

Samsung, 2019 yılında Galaxy S10 yerine Galaxy X'i tanıtabilir.

A+A-

Samsung'un uzun yıllar sonra amiral gemisinin isimlendirme şemasını değiştirmeyi düşünmekte olduğuna inanmak zor, fakat son gelen bilgiler bu yönde ve bunun gerçekleşme ihtimali var.

Güney Kore'den gelen kaynaklar, bu yıl başlatılacak Galaxy S9 amiral gemilerinin Galaxy S markası ile gelen son amiral gemisi akıllı telefonlar olduğunu öne sürüyor. İddiaya göre, Samsung'un önümüzdeki yılın ilk yarısı amiral gemisine "Galaxy X" adı verilecek.

Birçoğunuzun, Samsung'un Apple’ın iPhone X adlandırma planından esinlendiğini düşüneceğinizi tahmin edebiliyoruz.  Ancak, Samsung daha basit isimler istiyorsa, müşteriler için kafa karıştırıcı olabilecek Galaxy S11 veya S12 gibi isimlerden kaçınması gerekiyor. Açıkçası, bu hareket Samsung'un Apple ve iPhone X serisi ile daha iyi rekabet etme çabası olarak da görülebilir.

Dikkat çekilmesi gereken bir nokta da, "Galaxy X" adı, Samsung'un yaklaşmakta olan "katlanabilir akıllı telefon" hakkındaki raporlarda sıklıkla rastladığımız bir isimdi. Bakalım Samsung, böyle bir değişikliğe gidecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.