1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. Game of Thrones'un çekimleri tamamlandı!
Game of Thrones'un çekimleri tamamlandı!

Game of Thrones'un çekimleri tamamlandı!

Ünlü oyuncu Emilie Clarke, sevilen dizi Game of Thrones'un çekimlerinin bittiğini açıkladı.

A+A-

Game of Thrones diyince akla ilk gelen oyuncular arasından Emilie Clarke, dizinin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Ek olarak sekizinci ve son sezonunu büyük bir merakla beklediğimiz Game of Thrones'un sonu ile ilgili güzel oyuncu yeni açıklamalarda da bulundu.

Vanity Fair ile bir söyleşi yapan Emilia Clarke, Game of Thrones'un çekimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuş ve çekimlerin artık montajlanma aşamasında olduğunu belirtmiş durumda. Kısacası ünlü oyuncunun artık Game of Thrones dünyasına veda ettiğini net bir şekilde belirtebiliriz.

Dizideki son sahnelerinin kendisini adeta mahvettiği sizlerini ekleyen oyuncu, sahneler hakkında pek bilgi vermese de Daenerys karakterinin sekizinci sezonda yapabileceği her türlü kanlı yola başvurduğunu ve izlediğimizde ne demek istediğini anlayacağımızı belirtmekten de geri kalmamış. 

Anlaşılan Daenerys, son sezonda hiç olmadığı kadar kudretli bir şekilde karşımıza çıkacak. Henüz net tarihi belli olmayan Game of Thrones'un sekizinci ve son sezonu 2019 yılında HBO kanalı üzerinden bekleyenleri ile buluşacak. Dost acı söyler ancak bir şahesere veda etme vaktimiz yaklaşıyor maalesef.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.