1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Google Plus kapanıyor! Verilerinizi indirin
Google Plus kapanıyor! Verilerinizi indirin

Google Plus kapanıyor! Verilerinizi indirin

2 milyardan fazla kullanıcısı olan sosyal ağ Google+’ (Google Plus) 2 Nisan’da kullanıma kapatılacak. Mevcut kullanıcılar, Google+'daki fotoğraf ve videoları Nisan ayından önce yapmak kaydıyla içeriğini indirip kaydedebilecek. İşte detaylar...

A+A-

Dünya genelinde 2 milyarı aşkın kullanıcısı olan sosyal ağ Google+’ı ( Google Plus) kapatma kararı alan Google, son bir uyarı daha yaptı. Google+ kullanıcılara konuyla ilgili bilgilendirme e-postası gönderen Google, “2 Nisan 2019'da Google+'nın tüketici sürümü kullanıma kapatılacak ve tüketici Google+ hesaplarındaki içerikler silinmeye başlanacak” dedi.

Google Plus kapanıyor! Verilerinizi indirin

Bu tarihten sonra kullanıcıların Google+'daki fotoğraf ve videolarının albüm arşivlerinden Google+ sayfalarından silineceğini hatırlatan Google, “Google+ içeriğinizin indirilmesi zaman alabileceği için işleme 31 Mart 2019'dan önce başlayın” diyerek kullanıcıları uyardı.

Açıklamada, “Başka hiçbir Google ürünü (Gmail, Google Fotoğraflar, Google Drive, YouTube),Google+ tüketici sürümünün kapanışı kapsamında kullanımdan kaldırılmayacaktır ve bu hizmetlerde oturum açmak için kullandığınız Google Hesabı kalacaktır. Hâlihazırda Google Fotoğraflar'da yedeklenmiş olan fotoğraf ve videolarınızın silinmeyeceğini hatırlatmak isteriz” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.