1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Google Stadia güncellendi. Neler değişti?
Google Stadia güncellendi. Neler değişti?

Google Stadia güncellendi. Neler değişti?

Google, geçtiğimiz yıl tanıttığı oyun platformu Stadia için yeni bir güncelleme yayınladı.

A+A-

Teknoloji devi Google, bulut tabanlı oyun platformu Google Stadia için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanı sıra hata düzeltmeleri içeriyor.

Google Stadia güncellendi. Neler değişti?

Teknoloji devi Google'ın, geçtiğimiz yıl Kasım ayında piyasaya sunmuş olduğu bulut tabanlı oyun platformu Google Stadia, oyun konsollarına ya da oyun bilgisayarlarına gerek kalmaksızın büyük bütçeli oyunları oynamamıza imkân sağlayan bir teknolojiye sahip. Platform bu özelliği ile oldukça beğenilmişti.

Üstelik satın alınan içerikleri yayınlamak için, sadece bir internet bağlantınızın olması yeterli. Bu sayede akıllı telefonunuz ya da Google Chrome internet tarayıcınız üzerinden satın aldığınız içerikleri yayınlayabiliyorsunuz.

Teknoloji devi Google, bulut tabanlı oyun platformu Google Stadia'yı daha da geliştirmek ve iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, platformu daha iyi hale getirmek için yeni bir güncelleme yayınladı. Peki bu güncelleme ile neler değişti?

Yayınlanan son güncellemenin, performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanı sıra hata düzeltmeleri içerdiğini söyleyebiliriz. Zira bu güncelleme ile platform, internet üzerindeki arayüzünde bildirim engelleme menüsü butonları ile kontrolör kısmı kullanıcıların oyunları açamamasına sebep olan hata sorunu ortadan kaldırıldı. 

Bunun yanında kullanıcıların internet tarayıcısı üzerinden Stadia platformunu kullandığı esnada oyun kitaplığına ulaşmalarına engel olan hata ortadan kaldırıldı.

Aynı zamanda kullanıcıların arayüz üzerinden etkileşim kurmasını oldukça zorlaştıran ve “Ana Sayfa” ile “Mağaza” butonlarına erişmeyi engelleyen hata da düzeltti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.