1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Honor 7C yeniden A101’de!
Honor 7C yeniden A101’de!

Honor 7C yeniden A101’de!

Uygun fiyatlı Honor 7c, 1199 TL fiyat etiketi ile A101 mağazalarında yeniden satışa sunuluyor.

A+A-

Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor’ın en yeni fiyat/performans canavarı cep telefonu Honor 7C, Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan A101'de 3 Ocak’tan itibaren yeni bir kampanya ile satışa sunuluyor. Yüksek performansı uygun bir fiyatla bir araya getiren telefon, A101’de 1.199 TL fiyat etiketiyle satılacak.

Honor 7C yeniden A101’de!

Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor'ın telefonu Honor 7C, yeni bir kampanya ile A101’de tekrar satışa sunuluyor. Honor 7C, 3 GB RAM, 32 GB depolama, yüz ile kilit açma özelliği, çift kamera teknolojisi, gerçek portre modu gibi özellikleri barındırıyor. Honor ve A101 işbirliği ile Türkiye pazarında satışa sunulan yeni cep telefonu modeli Honor 7C, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan A101 şubelerinde 1.199 TL’den raflardaki yer alacak.

A101 ile yapılan işbirliği konusunda açıklamalarda bulunan Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang şunları söyledi: “Türkiye pazarı için yeni ve güçlü bir marka olan Honor olarak, genç neslin talebini karşılayacak yeni ürünleri getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu kapsamda daha önce yine A101üzerinden sattığımız Honor 7C ürünümüzü tekrar piyasaya sürüyoruz. 3 Ocak’ta başlayacak kampanya ile daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedefliyoruz. Tüketiciler bu uygun fiyatlı telefona tüm A101 şubeleri ve A101’in online satış mağazasından ulaşabilecekler”.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.