1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Honor 7S uygun fiyatıyla A101 mağazalarında!
Honor 7S uygun fiyatıyla A101 mağazalarında!

Honor 7S uygun fiyatıyla A101 mağazalarında!

Honor, tam bir fiyat performans modeli olan Honor 7S cep telefonunu, uygun fiyatı ile tüketicilerle buluşuyor.

A+A-

Teknolojiyi, modaya ve gençlerin ihtiyaçlarına adapte eden vizyoner ürünlerin yaratıcısı Honor, yeni bir modelle Türk tüketicisinin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Honor 7S uygun fiyatıyla A101 mağazalarında!

18 Nisan 2019 tarihinden itibaren 799 TL fiyat etiketi ile A101 mağazalarında ve online satış kanalında yer alacak olan Honor 7S tam bir fiyat performans canavarı. 5.45 inç fullView ekranı, 3020 mAh pili, özçekim kamerasına entegre LED flaşı, Yüz Kilidi özelliği, çift SIM kart ve buna ek olarak microSD kart yuvası gibi özellikleri bulunan telefon önümüzdeki tüketicilerle buluşacak.

5.45 inç büyüklüğünde FullView ekran ile dikkat çeken Honor 7S, 18:9 ekran oranı ve 13 MP ana, 5 MP de ön kamerası ile en güzel anılarınızı kayıt altına almanıza yardımcı oluyor. Telefon Full HD video kayıt imkanı sunarken ön yüzünde bulunan LED lamba da hem fotoğraf hem videoların daha aydınlık ve parlak çıkmasına yardımcı oluyor.

4 çekirdekli MT6739 işlemci kullanan cep telefonu. telefon ek olarak 3020 mAh pile sahip. Bir günü rahatlıkla geçirmenizi sağlayacak olan bu pile ise çift SIM kart desteği ve microSD bellek kartı yuvası eşlik ediyor. Android 8.1.Oreo işletim sistemi ile gelen Honor 7S, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı ile geliyor. Depolama alanı microSD bellek kartı yuvası (256 GB’a kadar desteklenen) sayesinde artırılabiliyor.

Yüz ile kilit açma özelliği de bulunan cep telefonunda bu sayede çok daha güvenli bir kullanım mümkün oluyor. Honor 7S’in ilginç bir özelliği ise konuşma sırasında bulunduğu ortamdaki seslere göre ahizenin de sesini artırabiliyor olması. Bu sayede en gürültülü ortamlarda bile görüşmelerinizi kesintisiz yapma imkanı sunuluyor.

Bu da özellikle gürültülü büyükşehir hayatında görüşmelerin çok daha net ve sorunsuz olarak yapılabilmesini sağlıyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.