1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Huawei Enjoy 20 Plus özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!
Huawei Enjoy 20 Plus özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!

Huawei Enjoy 20 Plus özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!

Orta menzile alternatif olacak bir akıllı telefon için çalışmalarını sürdüren Huawei’nin yeni modeline dair bazı sızıntılar ortaya çıktı!

A+A-

Akıllı telefon pazarının önemli aktörlerinden birisi olan Huawei, orta seviye modellerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Huawei Enjoy 20 Plus adı ile çıkmasını beklediğimiz telefonun özellikleri ve fiyatına dair bazı bilgiler şimdiden sızdırıldı bile. Buna göre Çin merkezli teknoloji devi, yeni akıllı telefonunda Qualcomm’un Snapdragon işlermcilerinden vazgeçmiş gibi görünüyor. Kendi üretimi olan Kirin yonga setlerinden birini de tercih etmeyecek olan Huawei, bu kez MediaTek’in kapısını çalacağa benziyor.

Huawei Enjoy 20 Plus özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!

Sızdırılan bilgilere göre Huawei Enjoy 20 Plus gücünü MediaTek’in orta seviye cihazlar için ürettiği ve performans testlerinde Snapdragon 730G’yi geçmeyi başaran Dimensity 800 5G işlemcisinden alacak.

Ekran tarafında 2400x1080 çözünürlükte olan LCD panel ile gelmesini beklediğimiz telefon iki opsiyon halinde raflardaki yerini alacak. Buna göre bu iki versiyondan ilki 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahipken, diğeri bünyesinde 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanını bulunduracak.

Huawei Enjoy 20 Plus arka tarafından dörtlü kamera kurulumu ile gelecek. Bu bölümde 48MP ana kameraya 8MP ultra geniş açılı kamera ve iki adet 2MP’lik kameralar eşlik edecek. Ön tarafta ise bizleri 16MP selfie kamerası karşılayacak.

Cihazın içerisine gömülmüş olan bataryanın kapasitesi ise 4.200 mAh olacak. Ayrıca Enjoy 20 Plus, 22W hızlı şarj desteği ile de iyi bir deneyim sunmaya çalışacak. Telefonun fiyatı konusunda ise opsiyon paketlere göre bir ayrımın olduğunu söyleyebiliriz. 6 GB RAM olan opsiyon 268 dolardan, 8 GB RAM olan model ise 311 dolardan satışa sunulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.