1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. "İnsanların son sezondan neden memnun kalmadığını biliyorum"
"İnsanların son sezondan neden memnun kalmadığını biliyorum"

"İnsanların son sezondan neden memnun kalmadığını biliyorum"

Game Of Thrones'un başkarakterlerinden Tyrion Lannister'i canlandıran Peter Dinklage, dizinin bitmesini ‘sevgiliden ayrılmaya’ benzeterek, “Bitmesini istemediler, bu yüzden birçok insan sinirlendi” ifadelerini kullandı.

A+A-

İzlenme rekorları kıran Game Of Thrones dizisinde Tyrion Lannister'i canlandıran Dinklage, izleyicilerin dizinin final bölümünden neden memnun kalmadığını bildiğini söyledi.

Dizinin final bölümünü yazan ve yöneten David Benioff ve Dan Weis'i destekleyen oyuncu, son sezonu ‘olağandışı’ olarak tanımladı.

Bir dizinin bitmesi, 'birinden ayrılmaya benzediğini' ifade eden Dinklage, "Herkes için konuşamam ama bana kalırsa dizinin bitmesini istemediler, bu yüzden birçok izleyici sinirlendi" dedi.

'O kişiyi çok sevdikleri ve çok inandıkları için herkes üzülecek'

Emilia Clarke tarafından canlandırılan Daenerys Targaryen karakterinin diktatöre dönüşmesiyle ilgili atıfta bulunan Dinklage, "Böyle şeyler olur. Canavarlar yaratılır. Ve bunun böyle olacağını tahmin edemezsiniz. Onları seçiyoruz. Görmezlikten geliyorsunuz. O kişiyi çok sevdikleri ve çok inandıkları için herkes üzülecek- Yol boyunca karakterin böyle olacağını gösteren birçok işaret vardı” dedi.

Bazı insanların, çocuklarına Khaleesi adını verdiğini ve ya onun adına dövme yaptırdığını belirten Dinklage, “Belki o dövmeyi yaptırmadan ve ya köpeğine Daenerys ismi vermeden final bölümü beklemelisiniz. Size yardım edemem? Üzgünüm.( Khaleesi) Çıldırdı. Oraya sürüklendi ve kendisine nasıl davranıldığına bakıldığında o da bir kurban. Zor zamanlar geçirdi ve birçoğumuz gibi öfkeli çıktı" dedi.

Şu an Off Broadway müzikali Cyrano'da başrol oynayan Dinklage, geçen Mayıs ayında biten diziyle guru duyduğunu söyledi.

2019 Emmy Ödülleri'nde En İyi Drama ödülünü kazanan dizinin son bölümleri, izleyicilerinin bir kısmı üzerinde hayal kırıklığı yaratmış ve eleştirilerin hedefi olmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.