1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. iPhone XL için geri sayım başladı!
iPhone XL için geri sayım başladı!

iPhone XL için geri sayım başladı!

Apple'a yönelik başarılı analizleri ve tahminleriyle tanınan Ming-Chi Kuo, yeni nesil iPhone modeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Apple'ın uzun yıllardır iPhone bataryalarıyla sorun yaşadığı biliniyor. Hızlı tükenen batarya ömründen şikayet eden kullanıcıların geri bildirimlerini yakından takip eden şirket, bu kez batarya konusunda önemli iyileştirmeler yapmayı planlıyor.

iPhone XL için geri sayım başladı!

Apple'a yönelik başarılı analizleri ve tahminleriyle tanınan Ming-Chi Kuo, bu yıl tanıtılacak yeni iPhone modelleriyle ilgili önemli ipuçları verdi. Huawei Mate 20 Pro ve Galaxy S10 telefonlarda gördüğümüz ters kablosuz şarj teknolojisinin iPhone 11'lerde de bulunacağına dikkat çeken Kuo, bu sayede iPhone'ların artık başka telefonları da kablo desteği olmaksızın şarj edebileceğine dikkat çekti.

Bu teknolojiye sahip olacağından dolayı daha büyük bir batarya kullanacak olan iPhone 11'in 3491 mAh ila 3560 mAh arasında bir kapasiteye sahip bataryadan güç alması bekleniyor. Apple'ın bu iyileştirmeyi yapmasıyla birlikte sıkça şikayet edilen batarya sorunu da geride kalacak gibi görünüyor.

Daha önce yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran OnLeaks tarafından ortaya çıkartılan iPhone XL kaynak kalıbı yeni iPhone'un 3 arka kamera ile geleceği iddiasını doğrular nitelikte. Apple’ın ABD Patent ve Ticari Marka Bürosu‘na yaptığı patent başvurusu bu yıl tanıtılacak iPhone modeli iPhone XL'ın sır gibi saklanan özelliğini gözler önüne sermiş oldu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.