1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. iPhone Xs ve iPhone 9 bu özellikle geliyor
iPhone Xs ve iPhone 9 bu özellikle geliyor

iPhone Xs ve iPhone 9 bu özellikle geliyor

Apple'ın 2018 model akıllı telefonları iPhone 9 ve iPhone Xs sadece Intel modemlerle geliyor.

A+A-

Bu yıl geleceği söylenen 6 inç iPhone 9’un Apple'ın 2018 iPhone ürün satışlarının %50'sini oluşturacağını söyleyen ünlü analist Ming-Chi Kuo, araştırma menşei KGI Securities'in müşterilerine üç notta bu yılki portföy hakkında birkaç önemli ayrıntı ekledi.

Öncelikle Apple, Qualcomm'la anlaştı ve bu yıl çıkan üç yeni iPhone'un tümü Intel modemlerle donatılacak. Bu nedenle, Qualcomm bazı patent anlaşması nedeniyle tedarik zincirinde geri adım atmaz ise Intel ve Qualcomm modemler içeren iPhone'lar arasında tanık olduğumuz indirme hızında ve sinyal gücünde farklılıklar olmayacaktır.

iPhone 9, Xs ve Xs Plus'ın raflara girdiği andan itibaren sağlam bir 5G modem teklifiyle hazır olmayabilir.

Bu sene iPhone'un hücresel modemlerine gelen en önemli ek özellikler arasında Gigabit LTE bağlantısı ve çift SIM çift bekleme modu gibi görünüyor ancak, Apple'ın bu özel seçeneği uygulamasına izin verip vermeyeceğini bilemiyoruz. Yine de Intel'in yeni modemleri bunu sunacak, bu yüzden belki de daha uygun fiyatlı iPhone 9, en azından Asya'da olduğu gibi bu tür modellerin popüler olduğu yerlerde çift SIM versiyonuyla yer alabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.