1. HABERLER

  2. ULAŞTIRMA

  3. İstanbul trafiğine maç düzenlemesi
İstanbul trafiğine maç düzenlemesi

İstanbul trafiğine maç düzenlemesi

Spor Toto Süper Lig'de, Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında yarın oynanacak maç nedeniyle İstanbul'da bazı yollar ulaşıma kapalı olacak.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'de, Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında yarın oynanacak maç nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yarın 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında oynanacak futbol müsabakası sebebiyle alınan emniyet tedbirleri kapsamında, bazı yolların ulaşıma kapalı olacağı belirtildi.

Açıklamada, yarın saat 16.00'dan müsabaka bitimine kadar Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi kavşağına kadar olan kısım) ile Kördere Sokağı'nın trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Bazı yollar trafiğe kapatılacak

Açıklamaya göre, Bakırköy Meydanı'nda Dünya Kadınlar Günü mitingi nedeniyle yarın saat 05.00'ten itibaren trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Bu doğrultuda, İncirli Caddesi, (Yücetarla Caddesi kesişimi önünden meydana kadar çift yön), İncirli Caddesi'ne bağlanan sokaklar, Şükran Çiftliği Sokağı, Zuhuratbaba Caddesi ve Fişekhane Caddesi trafiğe kapatılacak.

Kapatılacak yollarla ilgili Sahil Kennedy Caddesi, Ekrem Kurt Bulvarı, D-100 Yolu Ataköy mevkisi ise alternatif güzergah olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.