1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Joker filmi gerçek oldu: Televizyona çıkıp kız arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti
Joker filmi gerçek oldu: Televizyona çıkıp kız arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti

Joker filmi gerçek oldu: Televizyona çıkıp kız arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti

Hindistan’da kast farkı nedeniyle evlenemediği kız arkadaşını öldüren bir kişi, televizyon programına katılıp cinayeti itiraf etti. Canlı olarak yayınlanan itiraf, akıllara Joker filmini getirdi.

A+A-

Joker filmindeki Arthur Fleck'in televizyon programında işlediği cinayetleri itiraf etme sahnesine benzer bir olay Hindistan'da yaşandı.

İddiaya göre 27 yaşındaki Maninder Singh, Hindistan'ın kuzey bölgesindeki Chandigarh şehrinde bulunan News18 kanalın ofisine giderek, kameramana ' itiraf' etmek istediğini söyledi.

Stüdyoya götürülen Singh, canlı yayında kız arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti.
Programın sunucusuna Sarbjit Kaur adında bir kızı öldürdüğünü itiraf eden Singh, farklı kastlardan olmaları kızın ailesinin hoşuna gitmediğini ve bu yüzden evlenemediklerini anlattı.

Programın ardından Singh polis tarafından gözaltına alındı.

Kız arkadaşının cesedi, 30 Aralık'ta Singh'in olayı yerinden kaçmasının ardından beraber kaldıkları bir otelde bulunmuştu.

Geçen salı günü meydana gelen olayda Singh, polisin ailesini taciz ettiğinden dolayı itiraf etmek zorunda hissettiğini söyledi.

Canlı olarak yayımlanan bu olay, 2019'da vizyona giren Joker filmini akıllara getirdi.
Filmde Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Arthur Fleck karakteri, canlı bir televizyon programına katılıp işlediği birkaç cinayeti itiraf ediyor.

‘Başka bir kızı öldürme olayının şüphelisi’

Öte yandan, BBC'ye konuşan Punjab polisi, Singh'in aslında başka bir kızı öldürme olayının şüphelisi olduğunu ve Kaur'ın cinayeti sırasında kefaletle serbest bırakıldığı söyledi.

Chandigarh polisi Neha Yadav, yaptığı açıklamada, Singh'in sempati kazanmak için itirafını canlı olarak yayınlatmış olbileceğini söyleyerek, şunları ekledi: "Tanınmak ve sempati istiyordu. Ayrıca avukat tutma parası olmadığından bazı avukatların davasını alacağını umuyordu."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.