1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Kırmızı renkli iPhone Xs ve Xs Max geliyor
Kırmızı renkli iPhone Xs ve Xs Max geliyor

Kırmızı renkli iPhone Xs ve Xs Max geliyor

Telefon satışlarında beklediği noktalara ulaşamayan Apple yeni bir hamle yaparak kırmızı renkli ama Product(Red) olmayan kırmızı renkli iPhone Xs ve Xs Max modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

A+A-

Eski günlerini mumla arayan ve kullanıcılarının da giderek terk ettiği Apple, çıkış yolları için yeni yöntemler peşinde. Bugüne kadar telefonlarına kırmızı renk seçeneğini getirmeyen marka sadece sosyal sorumluluk planları çerçevesinde Product(Red) adı altında bazı telefon modellerininin kırmızı sürümlerini üretiyordu. Ancak işler biraz değişiyor gibi.

Kırmızı renkli iPhone XS ve Xs Max geliyor

Satış hedefleri beklentilerin altında kalan iPhone modellerine yeni renk seçeneği kırmızı olarak geliyor. Söz konusu modellerin iPhone Xs ve Xs Max sürümlerinin kırmızı renk seçeneği gelecek. Yani satılmayan modeller arasında yer alan iPhone Xs ve iPhone Xs Max modelininin kırmızı rengi üretilecek. Genelde kırmızı renkli iPhone modelleri kullanıcılar tarafından ilgi gördüğü için Apple bu hamle ile satmayan bu modellerine yeni bir şans verecek.

Ay sonunda piyasaya sürülmesi beklenen kırmızı renkli ve Product(Red) olmayan iPhone Xs ve Xs Max telefonlarının ilgi görmesi bekleniyor. Önümüzdeki aylarda yeni modellerini tanıtmaya hazırlanan firma umarız ki iPhone Xr, iPhone Xs ve iPhone XsMax modellerinde yaptığı hatayı tekrarlamaz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.