1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Lenovo uygun fiyatlı akıllı saatini duyurdu!
Lenovo uygun fiyatlı akıllı saatini duyurdu!

Lenovo uygun fiyatlı akıllı saatini duyurdu!

Lenovo, çok iyi özelliklere sahip olmasına rağmen uygun fiyatı ile dikkat çeken yeni akıllı saati Carme’yi duyurdu

A+A-

Lenovo, yeni akıllı saat modelleri ile bu alandaki pazar payını güçlendirmeyi hedefliyor. Markanın bu alanda karşımıza çıkan son modeli Lenovo Carme, başarılı özellikleri ve uygun fiyatı ile dikkatimizi çekmeyi başardı.

Lenovo uygun fiyatlı akıllı saatini duyurdu!

Bilindiği üzere Lenovo, geçtiğimiz haftalarda A6 Note ve K10 Note isimli iki yeni akıllı telefonunu tanıtmıştı, Şirket hız kesmeyerek, bu iki akıllı telefonunun ardından Lenovo Carme isimli yeni akıllı saatini de duyurdu.

Lenovo Carme, kullanıcıların ekran içeriğini farklı açılardan izlemelerini kolaylaştıran 2.5D kavisli yüzey tasarımlı ve 1.3 inçlik tek dokunuşlu renkli ekrana sahip. Kare bir yapı kullanılması ile dikkat çeken akıllı saat, tasarımı ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Metin mesajlarını ve çağrıları ekranda bildirim olarak gösterebilen model, aynı zamanda, adım sayar, kalp atış hızı monitörü gibi fitness ve sağlık özelliklerini de bünyesinde bulunduruyor. Ayıca farklı spor aktivitelerini algılayabilen cihaz, uzun süre hareketsiz kaldığınızda size bir hatırlatma gönderiyor.

IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı koruma sunabilen saat, Bluetooth 4.2 desteği ile hem iOS hem de Android telefonlarla bağlantı sağlayabiliyor. Saatin 200 mAh’lık bataryası Lenovo’nun iddiasına göre 7 günlük bir kullanım ömrü sunuyor.

Mavi ve yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Lenovo Carme'nin  çıkış tarihi 15 Eylül olarak açıklanmakla birlikte, fiyatının 50 dolar civarında olacağı gelen bilgiler arasında. Saatin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmış değil.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.