1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. LG G9 hakkındaki şok gerçek ortaya çıktı!
LG G9 hakkındaki şok gerçek ortaya çıktı!

LG G9 hakkındaki şok gerçek ortaya çıktı!

LG’nin bu sene tanıtması beklenilen G9 modeli hakkındaki şok edici gerçek ortaya çıktı. Aslında LG G9 çoktan tanıtılmış!

A+A-

Mobil pazardaki eski günlerine dönmeyi hedefleyen LG bu yıl radikal kararlar almıştı. Güney Koreli teknoloji devinin üst segmentte yer alan G serisini orta segmente çekeceği açıklanmıştı. Yani LG G9 orta segment bir model olarak karşımıza çıkacaktı.

LG G9 hakkındaki şok gerçek ortaya çıktı! G9 çoktan tanıtılmış!

Bu haberin yayılmasının akabinde G9 bazı performans testlerinde ortaya çıkmış lakin telefonun resmi duyurusu gelmemişti.

lg g9

Teknoloji basını G9’u beklerken ortaya LG imzası taşıyan orijinal bir tasarım çıktı. Herkes bu tasarımın G9 olduğunu düşünürken LG bu modelini Velvet ismiyle tanıttı.

LG Velvet gündemi meşgul etmeye başlayınca LG G9 da tamamen unutuldu. Fakat geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir detay aslında iki modelin aynı telefon olduğunu bizlere gösterdi.

LG Velvet için yayınlanan ilk kutu açma videosuyla birlikte telefonun model numarasından cihazın LG G9 olarak sızdırılan model olduğu anlaşıldı. Dahası bu model serisi G serisinin eski cihazlarında da kullanılmıştı. Yani LG Velvet olarak tanıtılan yeni model aslında LG G9 diyebiliriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.