1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. LG’nin özgün telefonu satışa çıkıyor
LG’nin özgün telefonu satışa çıkıyor

LG’nin özgün telefonu satışa çıkıyor

LG’nin tasarım çizgisini tekrardan yorumladığı 5G destekli yeni modeli Velvet satışa çıkıyor. İşte LG Velvet çıkış tarihi.

A+A-

Son dönemde mobil pazarda aradığını bulamayan LG radikal bir karar alarak tasarım çizgisini tekrardan yorumlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bu tasarımla gelecek olan ilk modelin ise Velvet ismini taşıyacağını öğrenmiştik.

Özellikle arka yüzdeki simetrik kamera tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken LG Velvet’in çıkış tarihi de netlik kazandı.

LG’nin özgün telefonu satışa çıkıyor! İşte LG Velvet çıkış tarihi!

LG Velvet 7 Mayıs’ta 4 farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini almış olacak. Güney Koreli şirket ilk etapta telefonu beyaz, siyah, kırmızı ve yeşil renk seçenekleriyle satışa sunacak. Belki ilerleyen günlerde bu renk yelpazesine yenileri eklenebilir.

LG diğer modellerinde de yaptığı gibi yine telefonu ilk etapta Güney Kore’de satışa sunacak. Velvet’in diğer pazarlarda boy göstermesi ise biraz daha gecikecek.

Bu arada dip not olarak şunu da hatırlatalım. LG Velvet Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 765G yonga setinden güç alıyor. Dolayısıyla telefonda 5G desteği de mevcut. Velvet orta segmente hitap eden bir telefon olmasına karşın 5G desteğinden ötürü fiyatı biraz ortalamanın üzerinde kalıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.