1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Mafia 4 için yeşil ışık!
Mafia 4 için yeşil ışık!

Mafia 4 için yeşil ışık!

Oyun sektörünün köklü serilerinden biri olan Mafia yeni oyunuyla geri mi dönüyor? İşte Mafia 4 hakkındaki ilk detaylar.

A+A-

İlk Mafia oyunu olan The City of Lost Heaven 2002 yılında raflardaki yerini almıştı. Açık dünya yapısıyla oyun severlerin dikkatleri üzerine çeken yapım kısa süre içerisinde adını klasikler arasında yazdırmayı başarmıştı.

Mafia 4 için yeşil ışık!

Mafia hayli başarılı olsa da devam oyunu için uzun yıllar beklememiz gerekti. Nitekim Mafia 2 hayli gecikmeli olarak 2010 yılında oyun severlerin beğenisine sunuldu. Hikaye ve işleyiş olarak oyun severlerden geçer not alan Mafia 2’yi 2016 yılında satışa sunulan Mafia 3 izledi.

Mafia 3 genel itibariyle tekrar eden yapısından ötürü çok fazla beğenilmedi. hatta oyun severler de Mafia 3’ü serinin en başarısız oyunu olarak lanse etmişlerdi.

Mafia serisinden 2018’den bu yana bir haber gelmiyordu. Bir arada Mafia 4’ün yapım aşamasında olduğuna dair bazı dedikodular ortaya atıldıysa da bunlar asılsız çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Mafia Game resmi hesabından yapılan bir paylaşım seriyi severek takip edenlerin heyecanlanmasına neden oldu. Dilerseniz yapılan paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

Evet, yaklaşık 2 aradan sonra Mafia’nın resmi hesabından “Family” yani “Aile” anlamına gelen bir paylaşım yapıldı. Malum, burada kast edilen ailenin bizim bildiğimiz çekirdek aile olmadığı belli. Bakalım bu paylaşımın ardından Mafia 4 ile ilgili bir duyuru gelecek mi?

Bu arada şunu da dip not olarak hatırlatalım. Kısa süre önce 2 ve 3. Mafia oyunlarının Definitive Edition versiyonlarının geleceğine dair de bazı iddialar vardı. Dolayısıyla bu paylaşımı oraya da yormak mümkün. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.