1. HABERLER

  2. ULAŞTIRMA

  3. Marmaray arıza yaptı: Kapılar açılmayınca 2 yolcu fenalık geçirdi
Marmaray arıza yaptı: Kapılar açılmayınca 2 yolcu fenalık geçirdi

Marmaray arıza yaptı: Kapılar açılmayınca 2 yolcu fenalık geçirdi

Marmaray, Suadiye ile Erenköy arasında arıza yaptı. Kapılar açılmayınca 2 yolcu fenalık geçirdi. Arıza uzun süre giderilmeyince yolcular trenden inerek raylar üzerinde yürüdü.

A+A-

İstanbul Kadıköy'de Suadiye ile Erenköy arasındaki istasyonda Marmaray'da arıza nedeniyle vagonların açılmamasıyla panikleyen 2 kişiden biri bayıldı, diğeri hafif yaralandı. Kapılar açıldıktan sonra vatandaşlar trenden inerek raylar üzerinde yürüdü.

​DHA'nın aktardığı habere göre olay, Suadiye ile Erenköy arasındaki Marmaray hattında meydana geldi. İddialara göre elektrik arızası nedeniyle seferler durdu.  Tren uzun süre hareket etmeyince yolcular kapılara yöneldi.

​Kapılar açılmayınca panikleyen 2 yolcu fenalık geçirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfiaye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Baygınlık geçiren ve yaralanan 1 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kapılar açıldıktan sonra vatandaşlar trenden inerek raylar üzerinde yürüdü. Arızanın giderilmesinin ardından Kadıköy istikametine seferler normale döndüğü belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.