1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Merih Demiral: Tesislere gittiğimde Ronaldo beni asker selamı vererek karşıladı
Merih Demiral: Tesislere gittiğimde Ronaldo beni asker selamı vererek karşıladı

Merih Demiral: Tesislere gittiğimde Ronaldo beni asker selamı vererek karşıladı

Türkiye-Fransa maçında asker selamı verince İtalya'da ve kulübü Juventus'ta tepki gören Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral, "Tesislere gittiğimde Cristiano Ronaldo bana asker selamı vererek karşıladı" dedi.

A+A-

Türkiye ile Fransa arasındaki milli maçta asker selamı verince Juventus’ta ceza alması gündeme gelen Merih Demiral, Portekizli takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’nun kendisine asker selamı vererek destek olduğunu açıkladı.

Juventus taraftarları siyasi görüşleri nedeniyle Merih Demiral’ın kulüpten gönderilmesi için sosyal medyada kampanya başlatmıştı. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Merih Demiral, “Juventus tesislerine gittiğimde Cristiano bana asker selamı vererek karşıladı. Bu hareketi karşısında şok oldum ama gurur duydum. Şimdi İtalyan senatörler ne yapacak çok merak ediyorum” dedi.  Arnavutluk ve Fransa maçlarında Tür oyuncuların Suriye’nin kuzeyindeki askeri harekata destek mesajı için asker selamı vermesi UEFA tarafından soruşturma açılmasına yol açmıştı.

BLATTER’E TEPKİ İÇİN ASKER SELAMI VERMİŞTİ

Ronaldo, Real Madrid’de oynadığı dönemde Sevilla karşısında attığı golden sonra asker selamı vermişti. O dönem FIFA Başkanı Blatter, Messi için “Çok hızlı, oynarken sanki dans ediyor”, Ronaldo için ise “Kuaföre daha çok para harcıyor. Sahaya bir komutan gibi çıkıyor, yavaş konuşuyor talimatlar veriyor. Neredeyse bir askeri taklit ediyor” demişti. Ronaldo, Blatter’e tepki için asker selamı vermişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.