1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Microsoft Edge yenilendi
Microsoft Edge yenilendi

Microsoft Edge yenilendi

Microsoft'un tarayıcısı Edge yeni yıla yeni bir sürümle giriyor. Yenilenen tarayıcıyı hemen indirip deneyebilirsiniz.

A+A-

İnternet tarayıcıları alanında önemli seçeneklerden biri olan ve daha önce ismi Microsoft Internet Explorer iken Edge olarak değiştirilen tarayıcı 2020 yılı itibariyle yenilendi. Yeni Microsoft Edge ismiyle tanıtılan tarayıcı bir dizi yenilik ve güncelleme içeriyor.

Microsoft Edge yenilendi. Hemen indir!

Yenilenen ve güncellenen tarayıcı artık daha kabiliyetli. Yeni Microsoft Edge özellikle Windows 10 için optimize edildi. Edge tüm cihazlarda otomatik olarak senkronize oluyor ve şifre, ayar ve favoriler tüm cihazlarda kullanılabiliyor.

Akıllı özelliklerle de güncellenen yeni Edge, daha akıllı fonksiyonlarla donatıldı. Örneğin tasarım olarak kişiselleştirilebilen tarayıcı, internetteki içerikleri Office 365 uygulamalarına aktarmayı sağlayan Collections özelliğine de kavuştu.

Gizlilik konusunda bazı güncellemeler de alan yeni Microsoft Edge, bu konudaki tüm kontrolü kullanıcıya veriyor. Sadece Windows 10 değil aynı zamanda MacOS, iOS ve Android sürümü de bulunan tarayıcı farklı cihazlarda aynı deneyimi yaşatmayı da hedefliyor. Eklenti desteği de alan yeni Microsoft Edge, modern tarayıcılar tarafından sunulan bu özellikle konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Yeni Microsoft Edge'i şirketin internet sitesi üzerinden indirim deneyimleyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.