1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Netflix Türkiye’ye yeni Marvel filmleri eklendi
Netflix Türkiye’ye yeni Marvel filmleri eklendi

Netflix Türkiye’ye yeni Marvel filmleri eklendi

Netflix Türkiye, Haziran ayı ile birlikte birçok yeni Marvel filmini izleyicilerle buluşturdu.

A+A-

Haziran ayı ile birlikte Netflix Türkiye’de birçok yeni Marvel filmi izleyicilerle buluştu.

Netflix Türkiye’ye yeni Marvel filmleri eklendi

Marvel, Avengers: Endgame filmi ile 22 filmlik seriyi tamamlayarak yeni filmler için çalışmalara başladı. Süper kahramanların ön plana çıktığı filmler ile adından bahsettiren Marvel son olarak Spider-Man: Far From Home filmi ile süper kahramanların filmlerinin bitmeyeceğinin sinyallerini veriyor. Özellikle süper kahramanların yer aldığı filmleri bir arada izleyicilere sunmak isteyen Marvel bunun için film severleri sevindirecek bir anlaşmayı gerçekleştirdi.

Marvel, Netflix ile anlaşma sağlayarak birçok filmini bu platforma taşıma kararı aldı. Netflix Türkiye’de Marvel’a ait filmlerin birçoğunu bulamayan izleyicileri oldukça mutlu edecek bu haberle birlikte artık birçok Marvel yapımı filmlere ulaşmak çok kolay olacak. Haziran 2019 itibarıyla  Marvel’a ait birçok yapımda yer alan süper kahramanların filmleri Netflix Türkiye’ye eklendi. Son güncelleme ile eklenen filmler arasında Iron Man, Iron Man 2, Iron Man 3, Avengers, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Thor, Thor: The Dark World, Guardians of the Galaxy filmleri yer almakta.

Netflix Türkiye’ye güncel filmler eklenecek mi?

Her ne kadar daha önce yapılan Marvel filmlerine yer vermesi ile zengin bir içeriğe sahip olmuş olsa da özellikle Avrupa ülkelerine göre oldukça az sayıda dizi ve filmlere yer verilen Netflix Türkiye’de platformu kullanan kullanıcılar tarafından beklentiler artıyor. Daha güncel filmlerin Netflix Türkiye platformunda yer alması beklenirken, platformun son eklediği filmlere bakıldığında izleyicilerini memnun edecek yeni filmlere yakın zamanda yer vereceği düşünülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.