1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. Netflix'te 2020'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak yapımlar!
Netflix'te 2020'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak yapımlar!

Netflix'te 2020'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak yapımlar!

Netflix'te 2020'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak yapımları sizler için sıraladık.

A+A-

Dünyanın en popüler film, dizi ve belgesel yayın platformları arasında yer alan Netflix'te 2020'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak yapımları sizler için sıraladık.

Netflix'te 2020'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak yapımlar!

Oldukça başarılı bir yılı arkasında bırakan Netflix, 2020 yılında da kullanıcılarına en yeni içerikleri sunmaya devam ediyor. Son zamanların en popüler film, dizi ve belgesel yayın platformu olan Netflix 2020 yılının ilk çeyreğinde birbirinden güzel yapımları kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük film, dizi ve belgesel yayın platformları arasında yer alan Netflix, hem orijinal hem de yeni içerikleri ile kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. 2019 yılında içerikleri için 15,3 milyar dolar bütçe ayıran Netflix’in 2020 yılı için bu bütçeyi aşması bekleniyor.

Ocak ayında yeni içeriklerini kullanıcılarına sunmaya başlayan platformun 2020'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak yapımları ise şöyle;

The Stranger - 30 Ocak

Aile babası Adam Price, bir yabancı onun karısı hakkında şaşırtıcı bir iddiada bulunduğunda umutsuzca yanıt aramaya başlar ve kendini bir gizemin ortasında bulur.

BoJack Horseman 6. Sezonun ikinci yarısı - 31 Ocak

O, hem bir at hem de 90'ların favori komedi dizi yıldızı. Bu da 20 yıl sonraki hali. Huysuzun teki olsa da pırlanta gibi. Ama hakiki pırlantadan çok, ucuz bir taklidi.

Miss Americana - 31 Ocak

Gerçekleri ortaya döken belgeselde Taylor Swift, şarkı yazarı ve şarkıcı kimliğine dört elle sarılırken bir kadın olarak da sesinin tüm gücünü kullanıyor.

Ragnarok - 31 Ocak

Kirliliğin zehirlediği ve eriyen buzulların sarstığı bir Norveç kasabası, kıyameti yoğun biçimde hissetmektedir. Kadim bir kötülüğü alt etmek için bir efsane gereklidir.

Locke & Key - 7 Şubat

Babalarının öldürülmesinin ardından üç kardeş, gerçekliği değiştiren anahtarlarla dolu bir eve taşınır. Joe Hill ve Gabriel Rodríguez'in çizgi romanından uyarlandı.

To All the Boys: P.S. I Still Love You - 12 şubat

Lara Jean ve Peter rol yapmayı bırakıp, ilişkilerini henüz resmiyete dökmüşken Lara Jean'in yazdığı aşk mektuplarının alıcılarından biri daha ortaya çıkar.

All the Bright Places - 28 Şubat

Aynı adlı çok satan romandan uyarlanan bu filmde, duygusal yaralarla boğuşan iki genç birbirlerinin hayatını değiştirir. Elle Fanning ve Justice Smith başrollerde.

Lost Girls - 13 Mart

Lost Girls, Robert Kolker'in aynı isimli kitabına dayanan Michael Werwie'nin senaryosundan Liz Garbus tarafından yönetilen yeni bir Amerikan drama gizem filmi. Amy Ryan, Thomasin McKenzie, Oona Laurence, Lola Kirke ve Gabriel Byrne'yi canlandırıyor.

Self Made: Inspired By the Life of Madam C.J. Walker - 20 Mart

Bu mini dizi, kendi bileğinin hakkıyla milyoner olmayı başaran ilk Afrika kökenli Amerikalı olan Madam C.J. Walker'ın inanılmaz ama gerçek hikâyesini anlatıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.