1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Obduction ve City of Brass artık ücretsiz!
Obduction ve City of Brass artık ücretsiz!

Obduction ve City of Brass artık ücretsiz!

Cyan tarafından geliştirilen ve 2016'da çıkan birinci şahıs bilim kurgu macera oyunu Obduction artık ücretsiz.

A+A-

Myst'in arkasındaki bağımsız stüdyo Cyan tarafından geliştirilen ve 2016'da çıkan birinci şahıs bilim kurgu macera oyunu Obduction GOG kullanıcıları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
İlgilenenler gog.com/game/obduction adresi üzerinden oyuna ücretsiz olarak sahip olabilir. Obduction 1 Haziran 16:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak, bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.
 
Ayrıca GOG'da yaz indirimleri başladı. Warcraft I ve II Bundle, Diablo dahil olmak üzere 2000'den fazla ürün indirimde. İndirimler 17 Haziran'da sonlanacak. Buradan göz atabilirsiniz. 

Buna ek olarak eski BioShock geliştiricileri tarafından Arap Gecelerinden esinlenilerek geliştirilmiş birinci şahıs aksiyon macera oyunu City of Brass Epic Games Store kullanıcıları için sınırlı bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. City of Brass 6 Haziran'a kadar ücretsiz dağıtılacak.

Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak. Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Kingdom New Lands 6 - 13 Haziran tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.