1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. OPPO Reno Türkiye fiyatı belli oldu
OPPO Reno Türkiye fiyatı belli oldu

OPPO Reno Türkiye fiyatı belli oldu

Türkiye pazarında faaliyetlerde bulunan markanın yeni telefon modeli OPPO Reno fiyatı açıklandı. Telefonun fiyatı cepleri yakacak.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde dünya lansmanı yapılan ve hızlı bir şekilde Türkiye pazarına giriş yapan OPPO Reno cep telefonu modelinin ülkemizdeki fiyatı da belli oldu. 6.4 inçlik FULL HD+ (2340 x 1080 piksel AMOLED ekranı bulunan cep telefonu Türkiye pazarında epey yüksek bir fiyattan satılacak.

OPPO Reno Türkiye fiyatı belli oldu

Qualcomm'un yeni nesil orta seviye işlemcisi olan Snapdragon 710'dan gücünü alan telefon, 6 GB RAM, 256 depolama, 3765 mAH pil, 48 + 5 MP dual ana kamera, 16 MP gizlenebilir en kamera ve Android 9.0 Pie işletim sistemi ile geliyor.

Türkiye pazarında Karbon Siyah ve Okyanus Yeşili olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satılacak telefonun fiyatı ise KDV dahil 4.999 TL olarak açıklandı. Rakamın bu donanıma sahip bir telefon için yüksek olduğunu belirtelim.

İlginç gizlenebilir ön kamerası ile dikkat çeken cep telefonunu, 10X hibrit zoom özelliği bulunan OPPO Reno Zoom isimli bir diğer modeli de bulunuyor. Bu model Snapdragon 855 işlemci kullanılıyor. O henüz Türkiye pazarında satışa sunulmadığı için fiyatı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.