1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Pendik'te okul çalışanlarını rehin alan kişi teslim oldu
Pendik'te okul çalışanlarını rehin alan kişi teslim oldu

Pendik'te okul çalışanlarını rehin alan kişi teslim oldu

İstanbul Pendik'te bulunan Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde kadın çalışanı eski nişanlısını rehin alan şahıs teslim oldu.

A+A-

Pendik Yenişehir Mahallesi'ndeki Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde stajyer memur olan kadın çalışan, asker olduğu belirtilen nişanlısı ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Bir süre sonra burada silahlı rehin alma ihbarının yapılmasının ardından, okula çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Kadın personelin silahlı şahıs tarafından okulun tuvaletinde rehin alınması üzerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı müzakereci ekipler de olay yerine geldi.

Özel harekat polisleri, güvenlik gerekçesiyle okuldaki görevlileri, öğrenci velilerini bina dışına çıkartırken, bahçedeki gazetecileri de olay yerinden uzaklaştırdı.

İstanbul Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Pendik ilçemiz Melek Akbil Meslek Lisesinde meydana gelen rehin alma olayı ile ilgili olarak öncelikle müzakere ekiplerimiz olay yerine intikal etmiş ve müzakerelere başlamışlardır. Ayrıca yeterli sayıda polis gücü sevkedilerek gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır." denildi.

Asker olduğu belirtilen nişanlısı U.K. tarafından, stajyer memur olarak görev yaptığı okulda rehin alınan H.D, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı müzakereci ekipler ile Özel Harekat Polisleri'nin çabalarıyla kurtarıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren müzakerenin ardından silahlı zanlı, polise teslim oldu. H.D. ve U.K, ifadelerinin alınması için polis tarafından emniyete götürüldü.

Zanlı ve rehinenin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.