1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. PlayStation Plus Nisan 2020 oyunları duyuruldu
PlayStation Plus Nisan 2020 oyunları duyuruldu

PlayStation Plus Nisan 2020 oyunları duyuruldu

PlayStation Plus abonelik sisteminin Nisan 2020 ücretsiz oyunları resmi olarak duyuruldu. İşte Nisan ayında PS Plus abonelerinin ücretsiz olarak sahip olacağı yapımlar.

A+A-

Sony PlayStation'ın abonelik sistemi olan PlayStation Plus'ın Nisan 2020 oyunları açıklandı. Abonelik sisteminde çoğu zaman olduğu gibi bu ay da 2 oyun hediye edilecek.

PlayStation Plus Nisan 2020 oyunları tanıtıldı

Oyuncuların da yakından takip ettiği üzere, oyun konsollarının ücretsiz abonelik sistemlerinde her ay farklı oyunlar abonelere ücretsiz olarak sunuluyor. Hem Xbox hem de PlayStation konsollarında yer alan bu oyunlar pakete abone olunduğu sürece oynanabiliyor. Konsol sektörünün lider ismi konumunda yer alan Sony, PlayStation Plus abonelerine 2020 Nisan ayında ücretsiz olarak sunacağı oyunları duyurdu. PlayStation, Plus sistemine abone olan oyuncularına, çoğu zaman olduğu gibi bu ay da 2 oyun hediye edilecek. Bu oyunlardan biri Uncharted 4, diğeri ise DiRT Rally 2.0

Nisan ayının ücretsiz oyunları arasında en ilgi çekeni ise Uncharted 4, zira bu oyun Playstation'ın orijinal yapımı olma özelliği taşıyor, ayrıca belirtmeliyiz ki; şüphesiz bugüne kadar para ile satın alabileceği en etkileyici PS4 oyunlarından biri.

DiRT Rally 2.0 ise oynayabileceğiniz en iyi ralli simülasyonlarından biri. Zira gerçekçiliği oldukça başarılı, özellikle de doğa ve etraftaki detaylaroldukça dikkat çekici. DiRT Rally 2.0 sürükleyici, eğlenceli ve tamamen korkunç bir deneyim yaşatıyor.

PS Plus Nisan oyunları 7 Nisan Salı gününden itibaren indirmeye başlayabilirsiniz. Bunun yanında Shadow of the Colossus ve Sonic Forces oyunlarını 7 Nisandan önce PlayStation kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.