1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Popüler Xiaomi modeli için Android 10 sonunda yayınlandı
Popüler Xiaomi modeli için Android 10 sonunda yayınlandı

Popüler Xiaomi modeli için Android 10 sonunda yayınlandı

Xiaomi'nin popüler modellerinden biri olan Mi Note 10 için Android 10 güncellemesi yayınlandı. İşte Xiaomi Mi Note10 Android güncellemesinin detayları

A+A-

Xiaomi dünyanın ilk 108MP kamerasına sahip modeli Mi Note 10’u geçtiğimiz Kasım ayında satışa sunmuştu. Ülkemizde de satışa çıkan bu model, kürsel pazarda olduğu gibi Türkiye’de de yoğun ilgi gördü.

Pek çok açıdan muazzam bir telefon olan Xiaomi Mi Note 10’un tek eksiği ise Android 10 güncellemesiydi.

Xiaomi Mi Note 10’dan daha düşük ve eski cihazlar için Android 10 güncellemesini yayınlamasına rağmen Note 10’u es geçmesi bu telefona sahip olanları kızdırmıştı.

Popüler Xiaomi modeli için Android 10 sonunda yayınlandı

Xiaomi nihayet Mi Note 10 sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği Android 10 güncellemesini yayınladı. MIUI 11.1.1.0.QFDMIXM kodu ile gelen güncelleme 2.6GB büyüklüğe sahip. Ayrıca içerisinde Nisan ayı güvenlik içeriğini de barındırıyor.

Güncelleme ilk etapta Rusya, Çin, Hindistan ve Avrupa’nın bazı ülkelerinde kullanıma sunulacak. Dilerseniz cihazınızın ayarlar kısmından güncelleme alıp almadığına bakabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Yayınlanan sürüm güncellemenin son hali değil. Xiaomi bu güncellemeyi stabil beta versiyon olarak isimlendirdi. Yani final sürümü henüz yayınlanmış değil. Dolayısıyla güncellemede ufak da olsa hataların olması muhtemel. Zaten büyük bir hata olursa Xiaomi, Mi A3’te olduğu gibi güncellemeyi geri çekecektir. Malum Mi A3 için yayınlanan Android 10 güncellemesi 3 defa yayınlanıp geri çekilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.