1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. realme X50 5G Pro geliyor
realme X50 5G Pro geliyor

realme X50 5G Pro geliyor

realme ilk 5G özellikli telefonunu üst segmente terfi ettiriyor. İşte realme X50 5G Pro modelinin özellikleri.

A+A-

Kısa süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan realme, 5G destekli ilk modeli olan X50’yi üst segmente terfi ettiriyor.

Hatırlanacağı üzere bir süre önce satışa sunulan realme X50 5G, şirketin 5G teknolojisini destekleyen ilk modeliydi. Orta segmente hitap eden bir yonga setiyle satışa sunulan model özellikle Çin’de yoğun ilgi görmüştü.

realme X50 5G Pro geliyor

Sızdırılan son bilgilere göre realme, X50 5G’nin Pro versiyonu üzerinde çalışıyor. realme X50 5G Pro ismiyle satışa sunulacak olan model gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 865’ten alacak. Sistemini 12GB RAM ile destekleyecek olan modelin minimum 256GB’lık dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor.

realme X50 5G Pro modelinin en önemli özelliklerinden birisi de Wi-Fi 6 standartlarını destekleyecek olması. Bilindiği üzere şimdiye kadar çıkan telefonlar maksimum Wi-Fi 5 standartını destekliyorlardı.

Öte yandan telefonun geçtiğimiz gün AnTuTu performans testinde ortaya çıktığını da hatırlatalım. Testten 570.000 gibi oldukça etkileyici bir puan alan realme X50 5G Pro en yakın rakibine bile fark attı.

Şu anda AnTuTu’da zirvede yer alan model 504.000 puan almış durumda. LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama alanı teknolojisiyle gelecek olan telefonun teknik donanım bakımından kullanıcılarını üzmeyeceğini söylemek mümkün.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.