1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Samsung Galaxy A21s fiyatı kesinleşti!
Samsung Galaxy A21s fiyatı kesinleşti!

Samsung Galaxy A21s fiyatı kesinleşti!

Samsung uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. İşte Samsung Galaxy A21s fiyatı ve özellikleri.

A+A-

Son dönemde uygun fiyatlı akıllı telefon sayısında önemli bir artış yaşandı. Üstelik bu modellerin özellikleri itibariyle son derece tatminkar olduğu da inkar edilemez. Hali hazırda 200 doların altında etiketlendirilen telefonlarda şık bir tasarım, 3 ya da 4 ana kamera, yüksek çözünürlüklü ekran ve güçlü bir yonga seti görmeye artık alıştık.

Samsung’un önümüzdeki günlerde satışa sunacağı Galaxy A21s de tam olarak böyle bir telefon. Tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken A21s fiyatıyla da rakiplerine meydan okuyor.

Samsung Galaxy A21s fiyatı kesinleşti! Redmi 9’a yeni rakip!

Delikli ekran tasarımıyla gelen telefonda 1600 x 720 px çözünürlüğünde 6.5 inçlik PLS TFT ekran yer alıyor. Telefonun arka yüzünde ise 48MP + 8MP + 2MP + 2MP’lik 4’lü ana kamera modülü mevcut.

Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 850 yongasından güç alan telefon sistemini 3GB RAM ile destekliyor. Min. 32GB’lık dahili depolama alanına sahip olan Galaxy A21s’te microSD kart desteği de bulunuyor.

Kutudan ilk çıktığında Onu UI destekli Android 10 ile çalışacak olan telefonda 5000 mAh’lık hayli büyük bir pil yer alacak.

Samsung Galaxy A21s fiyatı Avrupa’da 199 euro ile 209 euro arasında değişecek. Muhtemelen Galaxy A21s Türkiye fiyatı da 2100 TL gibi bir etikete sahip olacaktır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.