1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Samsung Galaxy Fold 2 yok artık dedirtecek özelliklerle geliyor!
Samsung Galaxy Fold 2 yok artık dedirtecek özelliklerle geliyor!

Samsung Galaxy Fold 2 yok artık dedirtecek özelliklerle geliyor!

Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı modeli Galaxy Fold 2 yok artık dedirtecek özelliklerle geliyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

A+A-

Samsung’un önümüzdeki günlerde tanıtması beklenilen 3. katlanabilir ekranlı modeli Galaxy Fold 2 premium özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere Samsung ilk Fold modelini 2019’un 2. yarısında satışa sunmuştu. Türkiye pazarında satışa çıkmayan bu model, Samsung’un beklentisini aşan bir satış başarısına imza attı.

Samsung Galaxy Fold 2 yok artık dedirtecek özelliklerle geliyor!

Güney Koreli teknoloji devi 2. katlanabilir ekranlı modeli Galaxy Z Flip için daha uygun bir etiket belirleyerek, küresel pazara açıldı. Ülkemizde de satışa çıkan bu model 14.500 TL gibi astronomik bir etikete sahipti.

Hali hazırda Galaxy Z Flip bile bu kadar yüksek bir etikete sahipken Galaxy Fold 2 fiyatını düşünmek bile insanı ürkütüyor.

Sızdırılan son raporlara göre Samsung yeni Fold modelinde ekran yenileme hızını 120Hz’e çıkartacak. Dahası telefona S Pen desteği de eklenecek. Böylece tablet moduna geçildiğinde kaleminizle rahat bir şekilde not alabileceksiniz.

Elbette bu premium özelliklerin fiyata da yansıması olacak. Muhtemelen Galaxy Fold 2 2500 ile 3000 dolar arasında bir etikete sahip olacaktır.

Elbette bizi ilgilendiren bu telefonun ülkemizdeki satış fiyatı. Huawei Mate Xs’in 30.000 TL’ye satışa çıktığını düşünürsek, Galaxy Fold 2 Türkiye fiyatı da 25.000 ile 30.000 arasında olacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.